Visumservice Twente

Nigeria

Opgelet: met ingang van 23 december 2019 zijn vingerafdrukken verplicht bij elke visumaanvraag. Neemt u contact met ons op voor de details; wij kunnen u alsnog van dienst zijn bij uw aanvraag.  

Type visum

Business

Duur visum

3 maanden

Aantal inreizen

single

Naam ambassade

Embassy of Nigeria

Adres ambassade

Wagenaarweg 5

PC ambassade

2597 LL

Plaats ambassade

‘s-Gravenhage

Land ambassade

Nederland

Paspoort

nog 6 maanden geldig na afloop van het visum, minimaal 2 blanco visumpagina’s vrij naast elkaar en zonder enige vorm van beschadiging aan het paspoort

Pasfoto(‘s)

1, originele kleurenfoto op normaal pasfoto formaat

Aanvraagformulier

1, online in te vullen en te betalen met creditcard. Visumservice Twente kan dit ook voor uw verzorgen, vult u dan het document in de bijlage in.

Uitnodiging (LoI)

ja, opgesteld door uitnodigende partij (bedrijf) in Nigeria en geschreven op bedrijfspapier, naam aanvrager bevatten, reden reis, gewenste aantal inreizen en duur van visum. Betrokkenheid of opdracht van werkgever ook (laten) vermelden)

Garantiebrief (LoG)

ja, in het Engels opgesteld. Afgegeven door uw NL werkgever op bedrijfspapier, naam en adres van het NL bedrijf vermelden evenals naam van de aanvrager, aantal inreizen (entries), duur van het visum en dat het bedrijf garant staat voor alle onkosten.

Gele koorts boekje

ja, kopie van gegevenspagina en inentingen; o.a. voor Gele Koorts

Vluchtschema

Ja

Duur aanvraag

ca. 4 werkdagen

Prijs leges *

€ 80,00

Spoedprocedure

ca. 2 werkdagen

Overige (belangrijke) informatie

Een Certificate of Incorporation van uitnodigende partij in Nigeria. Bij het online invullen van het aanvraagformulier moet er direct ook een fee voor de Immigratiedienst voldaan worden. Dit zijn geen visumleges. De visumleges worden bij het indienen van de aanvraag betaald.

* excl. BTW, bemiddelings- en afhandelingskosten.

Word icoon Gegevens document

PDF icoonVisum opdrachtformulier